Coaching
S1

Coaching

Je bent lekker aan het racen maar hebt het idee dat je niet het maximale uit jezelf en je auto haalt. Eigenlijk ben je op zoek naar iemand die je naar een hoger niveau kan coachen, waardoor je met meer vertrouwen in de auto stapt en de resultaten haalt die je voor ogen hebt.


Met 20 jaar race ervaring in zijn rugzak heeft Christiaan alle tools in huis om jou verder te helpen in je race carrière. Vanaf 2013 heeft hij al meerdere teams naar de overwinning gecoacht. Dankzij zijn brede race ervaring in verschillende type race auto’s past hij zich gemakkelijk aan en helpt hij niet alleen je race skills te verbeteren, maar ook de afstelling van jouw race auto te optimaliseren. Dit vergroot je focus, verhoogt het vertrouwen in je auto en zorgt ervoor dat je betere prestaties neerzet.


Met Christiaan krijg je het totaal pakket. De rust van een goede coach en iemand die echt naar je wensen luistert. De kennis en ervaring van jarenlang racen, datalogging omzetten naar begrijpelijke taal, het afstellen van de auto en de gehele voorbereiding rondom een race, met strategische keuzes die hierbij gemaakt kunnen worden. Racen is zoveel meer dan snel rijden alleen.


Contact

Email: info@christiaanfrankenhout.com

Social

Copyright © All Rights Reserved.