Real Estate Spanje
s2

Real Estate Spanje

Zon, zee, strand, rust, wie wil dat nou niet. Spanje is al jaren één van de favoriete vakantielanden voor Europeanen. Veel van hen gaan een paar keer per jaar en kopen daarom zelf een appartement of villa om optimaal te kunnen genieten van een tweede huis welke helemaal naar wens is gebouwd en ingericht.Voor degene die zelf een villa willen bouwen op het Spaanse vasteland of Mallorca bent u hier aan het juiste adres. Al sinds 2005 worden er onder de naam Cosan Development mooie en luxe villa’s gebouwd naar wensen van de klant. Sinds 3 jaar is het gebied uitgebreid naar Mallorca waar men kan genieten van het eilandleven, maar gebruik kan maken van alles wat het vasteland ook te bieden heeft.


De wens van de klant staat bij ons centraal en dat is daarom ons uitgangspunt. Wij ontzorgen de klant door vanaf het eerste moment bij het project betrokken te zijn, tot de oplevering van de villa. In het kort zijn dit de volgende stappen:  1. Bespreken wensen en budget

  2. Zoeken naar geschikt grondstuk

  3. Design maken naar de wensen van de klant

  4. Aanvragen bouwvergunning en maken bijbehorende stukken

  5. Project bouwen en opleveren volgens de hoogste standaard


Onze woningen worden gebouwd met een beton of staalstructuur, afhankelijk van het ontwerp. Wij helpen u met het vinden van de juiste afwerkingen voor de vloer, keuken en badkamers. Tevens kunnen wij het gehele interieur laten verzorgen door één van onze architecten. Zodoende kan u gelijk de woning betrekken en genieten van uw nieuwe villa.


Om te zien wat voor designs er mogelijk zijn kan u kijken op:


www.cosan-balearic.com


www.cosan-development.com


Contact

Email: info@christiaanfrankenhout.com

Social

Copyright © All Rights Reserved.